Vier blogs over hoe je jouw droombaan kunt vinden door je CV en je interviewtechniek te verbeteren met behulp van je eigen ®Belbin Teamrolrapport. De eerste indruk telt… en de eerste indruk die een potentiële werkgever meestal van jou krijgt, is wanneer die je CV leest. Een slim gebruik van jouw ®Belbin Teamrolrapport kan je daarbij helpen.

Daarna, in het sollicitatiegesprek, wil je natuurlijk ook een geschikte en kundige indruk maken. Ook dáárvoor kun je Belbin inzetten.

Blog 1: de eerste meters: een goed geschreven CV

Het eerste blog gaat over jouw CV. Hoe jij daarmee meteen een voorsprong op anderen kunt nemen. Geen rocket science, maar een paar praktische algemene tips. Ook vind je daar een ultrakorte beschrijving van de Belbin Teamrollen.

Blog 2: welke functies passen bij mij

In het tweede blog laten we zien hoe jij jouw ®Belbin Teamrolrapport kunt gebruiken om op vacante functies te solliciteren die ook écht bij jou passen. Daarna bespreken we hoe jij zo’n ®Belbin Teamrolrapport kunt gebruiken om je sterke kanten naar voren te brengen en indruk te maken met wat je eerder hebt gedaan.

Blog 3: een sterk sollicitatiegesprek voeren

Het derde blog gaat over het sollicitatiegesprek en start met tips en adviezen over jouw brede voorbereiding op het gesprek. Daarna leggen we je uit hoe je de informatie uit jouw ®Belbin teamrolrapport gebruikt om jezelf te oefenen in passende, krachtige antwoorden op vragen naar jouw sterke punten.

Blog 4: hoe je vragen over je zwakke punten tackelt

In het vierde en laatste blog sluiten we af met vaak het moeilijkste onderdeel van het sollicitatiegesprek: jouw antwoorden over jouw zwakkere kanten. Ook dáárvoor hebben we slimme tips.

Wil je hulp bij jouw sollicitaties en/of een officieel ®Belbin Teamrolrapport ontvangen en met ons bespreken, neem dan contact met ons op.

Gerelateerde berichten
De eerste meters: een goed geschreven CV

Een sterk CV geeft je een voorsprong op andere kandidaten. Het vergroot de kans dat je wordt uitgenodigd voor een Lees verder

Welke functies en rollen passen bij mij?

Hoe kan een Belbin Teamrolrapport mij helpen na te denken over wat voor soort functies goed bij mij passen? Wat Lees verder

Een sterk sollicitatiegesprek voeren

Een sollicitatiegesprek geeft de werkgever de kans om jou persoonlijk te ontmoeten en om te beslissen of zij of hij Lees verder

Hoe je vragen over jouw zwakke punten tackelt

Misschien wel een van de meest gevreesde vragen in een sollicitatiegesprek. "Wat zijn je zwakke punten?" Het goede nieuws is Lees verder