TeamWerk QuickScan

Als leidinggevende of als ‘gewoon’ teamlid wil je graag dat de samenwerking in jullie team (nog) beter wordt. Je overweegt het volgen van een persoonlijke training of om een groepstraining voor te stellen, eventueel als onderdeel van een teamevent of studiedag, maar je weet niet precies wat voor ondersteuning het beste aansluit bij jullie behoefte. En van wie?

Met de TeamWerk QuickScan van de Teamrol Academie krijg je snel én gratis inzicht in de kracht en mogelijke knelpunten van jouw team. In de mogelijkheden die je zélf hebt om het team te ontwikkelen en welke hulp je daarbij eventueel nodig hebt van anderen binnen jouw organisatie, van ons of anderen.

Via onze TeamWerk QuickScan delen we met jou onze jarenlange ervaring in teamwerk in tal van sectoren en organisaties.

Hoe werkt het?

De vragenlijst geeft je inzicht in een negental kernthema’s van goed teamwerk. Zie de afbeelding hieronder. Per kernthema leggen we je in de vragenlijst een aantal stellingen voor aan de hand waarvan jij de kwaliteit van jullie teamwerk op dat terrein kunt beoordelen.

Start hier de Teamwerk Quickscan

Het beantwoorden van de vragen kost je 10 tot 15 minuten. Binnen 2 werkdagen ontvang je van ons de rapportage in de vorm van een beknopt rapport.

Daar kan het bij blijven, maar als je aangeeft dat je dat wilt, bespreken wij met jou de resultaten. Telefonisch of via videobellen. Je krijgt dan tips en adviezen die aansluiten bij de specifieke behoeften van jou en jouw team. Ook daaraan zijn geen kosten verbonden.

Je kunt deze inzichten gebruiken om op eigen kracht verder te gaan met de ontwikkeling van jouw team. Het geheel kan ook prima onderlegger vormen om samen te bepalen of, en zo ja hoe, wij jou vanuit de Teamrol Academie verder kunnen helpen.

Wil je meer informatie over onze Gratis TeamWerk QuickScan?

Laat dan hier je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Schrijf je hier in voor de Teamrol Academie nieuwsbrief. Je kunt je ieder moment uitschrijven