Video’s

Haal inspiratie uit onze video's

Wat is jouw ervaring met Belbin? Waarom en hoe gebruik jij de teamrollen? Wat zijn do’s en don’ts? De successen waarop je extra trots bent? Wij brengen ze graag in beeld. Dat doen wij via blogs, webinars, opgenomen interviews met ervaringsdeskundigen én video’s. Om van te leren en om te inspireren.

Heb je een opmerking, vraag of tip naar aanleiding van een video, blog, interview of webinar? Of wil je zelf meewerken aan een publicatie? Laat het ons dan weten via de contactpagina.

1: Met Belbin een sterke leider en toch mijzelf

Eerste van 4 video’s over hoe jij de Belbin teamrollen kunt gebruiken om in jouw werk jezelf te zijn en met anderen – die anders zijn dan jij – doeltreffend en met plezier kunt samen werken.

Deze eerste opname gaat over welke ‘sterke kaarten’ heb ik: waar ben ik goed in en hoe kan ik die – als ik dat weet – gebruiken om mijzelf richting te geven én in de samenwerking met anderen.

2: Te accepteren zwakheden

Deze tweede opname in een reeks van vier gaat over: Hoe je, ook de dingen waarvan weet dat je er minder goed in bent, gemakkelijker benutten om leiding aan jezelf én aan anderen te geven.

3: SUPERPOWERS

Deze derde opname in een reeks van vier gaat over: SUPERPOWERS, want we hebben bijna allemaal meerdere teamrollen in ons. En als we die kennen en slim combineren kunnen we voor onszelf en voor anderen vaak veel meer bereiken dan we ooit gedacht hadden.

4: Ik en de anderen, de anderen en ik

Deze vierde opname in een reeks van vier gaat over hoe je jouw teamrol kwaliteiten en die van jouw collega’s kunt inzetten om samen aan jullie doelen te werken.

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, cursus data en ontwikkelingen op gebied van teamrolmodellen.