Magazines & Boeken

Wil je je écht verdiepen in Belbin? Dan hebben we een paar interessante publicaties voor je.

Het Belbin Magazine 1

Trainers, coaches, klanten en andere gebruikers met hele uiteenlopende achtergronden en met vele jaren ervaring in het werken met Belbin delen hun successen en beschouwingen met de lezer, op een onderhoudende, verdiepende en betrokken manier. Een magazine met kleurrijke verhalen om te delen met klanten en collega’s, als relatiegeschenk of ter ondersteuning bij acquisitie – of gewoon, om van te genieten.

Zie een inhoudsopgave van de artikelen

Bestel hier

Het Belbin Magazine 2

Het 1e Belbin Magazine bleek een groot succes qua inhoud en vormgeving. Verschillende collega’s gaven aan dat zij ook eens over hun projecten en innovaties rondom Belbin wilden vertellen, in de bondige en onderhoudende stijl die past bij een glossy magazine – maar met de professionele kunde en toewijding die past bij een vakblad. Een tweede magazine was het logische gevolg, met opnieuw een bonte selectie aan originele en pragmatische bijdragen.

Zie een inhoudsopgave van de artikelen

Bestel hier

Over de Namen van de Teamrollen

R. Groen.

Een feestelijk boekje, geschreven bij het 10 jarig bestaan van de Teamrol Academie, waarin wordt teruggereisd naar de bronnen van het teamrolmodel. Terug naar de tijd dat de negen rollen voor het eerst werden gespot en geconceptualiseerd, naar de teksten op hun geboortekaartjes. Met beschouwingen over hoe de teamrollen aan hun soms wonderlijke naam gekomen zijn en hoe ze daar in andere talen over denken.

Met wondermooie en vernieuwende illustraties van Marloes Terwisscha, gebaseerd op de officiële iconen en doorvlochten met beelden uit de teamrolverhalen uit vele landen.

Zie een inhoudsopgave van het boekje

Bestel hier

Teamrol & Taal

K. Kooij, P. Kruijt en R. Groen.

In samenwerkingsverbanden leveren mensen enerzijds een inbreng vanuit hun deskundigheid en anderzijds vanuit hun teamrollen. Teamrollen zijn karakteristieke manieren waarop individuen hun kwaliteiten kunnen inzetten in een team. Kunnen, want er is een keuze mogelijk: een keuze voor (h)erkenning en acceptatie van de eigen kwaliteiten en beperkingen en die van anderen. Daarbij hoort bovendien de keuze om die kwaliteiten te benutten in samenwerking met anderen. De auteurs hebben taal gekozen als ingang voor die herkenning en laten zien hoe verschillend de manieren zijn waarop de teamrollen de werkelijkheid bezien en verwoorden.

Bestel hier

Bestellen

Bestel hier onder onze magazines:

Verzendkosten:
1 magazine: € 5,00
2 tot 5 stuks: € 7,50
6 tot 20 stuks: € 9,50
20 tot 40 stuks: € 15,00
vanaf 40 stuks: € 20,00

Alle prijzen zijn excl. BTW

Bestel hier onder een van onze boeken:

Verzendkosten “Over de namen van de teamrollen”
1 boek: € 3,50
2 tot 20 stuks: € 4,50
21 tot 40 stuks: € 9,50


Verzendkosten “Teamrol & Taal”:
1 boek: € 5,00
2 tot 5 stuks: € 7,50
6 tot 20 stuks: € 9,50
21 tot 40 stuks: € 15,00

Alle prijzen zijn excl. BTW

Wil je een andere combinatie van magazines of boekjes bestellen? Laat het ons dan weten via Contact.

Schrijf je hier in voor de Teamrol Academie nieuwsbrief. Je kunt je ieder moment uitschrijven