Haal inspiratie uit onze interviews en webinars

Wat is jouw ervaring met Belbin? Waarom en hoe gebruik jij de teamrollen? Wat zijn do’s en don’ts? De successen waarop je extra trots bent? Wij brengen ze graag in beeld. Vanaf oktober 2020 start de Teamrol Academie met de productie van webinars en – als eerste – met een enkele opgenomen interviews met ervaringsdeskundigen. Om van te leren en om te inspireren.

Heb je een opmerking, vraag of tip naar aanleiding van een interview of webinar? Of wil je zelf meewerken aan een interview? Laat het ons dan weten via 013 – 468 92 71 of de contactpagina.

Boekbespreking met José Houweling en Rob Groen

Een interview met José Houweling en Rob Groen over het boek ‘De Belbin-benadering: voor individuele coaching en loopbaanbegeleiding’ dat zij samen met acht andere zeer ervaren coaches schreven.

“Bij individuele coaching gebruik je de Belbin teamrollen om de context waarin mensen werken als een systeem te zien. Je leert mensen op een andere manier te kijken naar hoe ze met anderen omgaan en hoe ze ander gedrag kunnen uitproberen.”

“Het boek zit biedt jou als loopbaancoach of – adviseurs veel handvatten die je direct kunt toepassen in de praktijk.”

Het boek is hier via onze website te bestellen. Tot eind 2020 met een mooie korting van Boom Uitgevers.

Interview met Sara Jeurissen, huisarts en Belbin-trainer

Wij spraken met Sara Jeurissen, huisarts bij Huisartsen aan Zee én Belbin-trainer vanuit haar eigen praktijk Sara arts(-en) coach.

Ze geeft trainingen aan huisartsenpraktijken en aan maatschappen van specialisten en verzorgt onderwijs aan de opleiding van huisartsen van het LUMC te Leiden.

Sara vertelt over hoe zijn Belbin gebruikt in haar eigen praktijk, in de omgang met patiënten en collega’s en hoe zij de teamrollen inzet om medische professionals beter te leren samenwerken. Over de eyeopeners die Belbin bij hen oplevert.

Haar persoonlijk motto: “Everybody is fighting a battle that you know nothing about. So be kind.”

Schrijf je hier in voor de Teamrol Academie nieuwsbrief. Je kunt je ieder moment uitschrijven