Webinars

Op deze pagina en elders in de Agenda worden in de komende tijd de webinars, workshops, trainingen en events vermeld die vanaf het najaar 2020 en in 2021 vanuit de Teamrol Academie worden verzorgd.

Na een periode van inactiviteit maakt de Teamrol Academie nu (vanaf medio juni 2020) een herstart door. Nieuwe activiteiten vanuit de Teamrol Academie zijn in voorbereiding.

Wil je ideeën aandragen voor de inhoud van het programma? Heb je tips? Vul dat de enquête in!

Trainingsaanbod

Basistraining werken met de Belbin teamrollen

Deze basistraining laat je kenismaken met Belbin en geeft je in twee dagdelen inzicht in hoe jullie team is samengesteld. We kijken welke kwaliteiten jij en jouw collega’s hebben en wat je eventueel mist in jullie team. Je gaat aan de slag met de Belbin NL Teamroltest®, leert meer over de Belbin teamrollen en leert hoe je deze kunt gebruiken om jullie samenwerking (nog) beter te maken. Tijdens het tweede dagdeel passen we de opgedane kennis toe in het leerzame en energieke leerproject genaamd ‘Happy Island’. 

In wat voor organisatie je ook werkt, met de ene collega werk je gemakkelijker samen dan met de andere. Soms gaat dat soepel, en soms ronduit stroef. Misschien ‘zitten bepaalde collega’s zelfs in je allergie’ of komt een project gewoon niet van de grond. Dit zijn situaties die iedereen wel herkent en die je graag oplost. Ga aan de slag tijdens deze training en breng met elkaar jullie samenwerking naar een hoger niveau.

In het kort:

  • een dagdeel
  • 6-12 deelnemers
  • €899,- per groep

Andere Belbin events

Heb je al eens een training bijgewoond en wil je je kennis opfrissen? Of vind je het interessant om naar diverse sprekers te luisteren en te horen hoe zij de Belbin teamrollen in de praktijk toepassen? Dan zijn de inspiratiedagen wellicht iets voor jou.

In 2020 – 2021 gaan we met een volgende, alweer vijfde, Belbin Inspiratiedag zorgen voor een nieuw hoogtepunt in het bestaan de Teamrol Academie. Belbin Masters, geaccrediteerde Interplace-gebruikers, trouwe klanten en nieuwsgierige belangstellenden komen op een Belbin Inspiratiedag bijeen om hun verhalen, vragen en antwoorden te delen en om van elkaars ervaringen te leren. Kortom: om inspiratie op te doen.

Het programma is tot dusver steeds opgebouwd uit keynote speeches, onderhoudende workshops en verrassende intermezzo’s en er is volop ruimte om contacten te leggen, informatie uit te wisselen en te netwerken. Eerder vonden de Inspiratiedagen plaats in en rondom het prachtige Kasteel Hoekelum in Ede.

Blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, cursus data en ontwikkelingen op gebied van teamrolmodellen.