Publicaties

Eén van de manieren waarop wij vanuit de Teamrol Academie willen bijdragen aan kennisopbouw, kennisuitwisseling, samenwerking en inspiratie is via publicaties.

Heb je een opmerking, vraag of tip naar aanleiding van een blog? Of wil je als gastredacteur een bijdrage leveren? Laat het ons dan weten via 013 – 468 92 71 of de contactpagina.

Onze blogs zijn bedoeld voor iedereen die zich snel en zonder al teveel achtergrondkennis wil oriënteren op de werking en toepasbaarheid van de teamrollen en het gedachtengoed van Belbin. Soms zoeken we in een blog aansluiting bij de actualiteit, soms delen we onze eigen ervaring en soms pakken wat theorie bij de kop.

Lees meer

Wat is jouw ervaring met Belbin? Waarom en hoe gebruik jij de teamrollen? Wat zijn do’s en don’ts? De successen waarop je extra trots bent? Wij brengen ze graag in beeld. dat doen wij via korte videocasts en interviews met ervaringsdeskundigen. Om van te leren en om te inspireren.

Lees meer

Wil je je écht verdiepen in Belbin? Dan hebben we een paar interessante publicaties voor je. Bekijk de boeken, magazines en brochures die we je aanbevelen.
Lees meer

Schrijf je hier in voor de Teamrol Academie nieuwsbrief. Je kunt je ieder moment uitschrijven